Tanden bleken het beste? Wetenschappers zeggen dat…

Veel producten op deze pagina zijn niet langer beschikbaar, maar ik probeer de producten te plaatsen die nog steeds werken. Ik ben ook op zoek naar andere producten die de tanden helderder maken.

Wat zijn verhelderende producten?

Blush- en bleekproducten kunnen uw tanden helderder laten lijken, maar maken uw tanden niet echt zichtbaarder voor uw partner of vrienden. Veel bleekproducten gebruiken chemicaliën die schadelijk zijn voor uw gezondheid, zoals salicylzuur en formaldehyde. Je wilt ook niet proberen deze producten een korte tijd te gebruiken om te zien of het werkt. Je moet ze een tijdje gebruiken om te zien of ze je tanden fleuren of dat je tanden er te donker uitzien.

Sommige producten voor blozen en bleken bevatten ook formaldehyde of andere schadelijke chemicaliën. Deze producten kunnen het risico op kanker in uw mond en andere weefsels rond uw tanden verhogen. Deze producten kunnen ook schadelijk zijn voor uw lichaam. Als u ze regelmatig gebruikt, moet u vooral goed opletten welke u gebruikt. Ze zijn misschien te sterk, te droog of te sterk om te verdragen. Om deze reden is het meestal een goed idee om een tandarts te raadplegen voordat u een van deze producten koopt.

Huidige tests

Denta Seal

Denta Seal

Mieke Andrade

Geloven van de vele ervaringen die recentelijk voor het publiek zijn opgekomen, slagen veel enthous...

iBright

iBright

Mieke Andrade

Je zou bijna geloven dat iBright wonderen verricht. Dus komt er ten minste een conclusie, als men d...