Ongedierte het beste? Wetenschappers zeggen dat…

Ik heb een gedetailleerde beschrijving samengesteld van de parasieten en de producten die ik aanbeveel. Laat het me weten als er producten zijn die je op deze pagina wilt zien.

Deze pagina is niet bedoeld om parasieten te diagnosticeren of te behandelen. Het is een pagina waarop ik producten bekijk die ik persoonlijk heb gebruikt om parasitaire infecties te behandelen, of het nu een koortslip, een urineweginfectie of een schimmelinfectie is. Ik zal niemand voor welke aandoening dan ook behandelen door deze pagina te lezen. Ik bekijk alleen producten die zonder recept verkrijgbaar zijn. De producten die ik heb aanbevolen, zijn mogelijk ook verkrijgbaar bij een apotheek, maar ik ben geen arts en weet niet wat goed voor u is. Ik heb deze pagina geschreven omdat er te veel valse of misleidende producten zijn. Als je een goed product hebt gevonden of een arts die het correct gebruikt, deel het dan met je vrienden en familie en laat ze ze behandelen. Ik zal elke twee weken productrecensies op deze pagina plaatsen.

Ik schrijf al bijna 20 jaar recensies op mijn eigen website. Ik ben arts en ik besteed uren per dag aan het onderzoeken van de medische literatuur en het beoordelen van producten.

Onze laatste meningen

Herbal Tea

Herbal Tea

Mieke Andrade

Herbal Tea perfect voor onuitsprekelijk effectief bij het doden van parasieten, maar wat kan de oor...

Detoxic 

Detoxic 

Mieke Andrade

Wat parasitaire controle betreft, kan Detoxic niet worden Detoxic - waarom is dat? Als je kijkt naa...

Intoxic

Mieke Andrade

Een toenemend aantal gefascineerde mensen meldt de remedie en hun succesverhalen met behulp van Int...

Populaire meningen

Bactefort

Bactefort

Mieke Andrade

Bactefort werkt goed om de parasieten extreem permanent te doden, waarom is het? Een blik op de geb...

Bactefort

Bactefort

Mieke Andrade

Bactefort lijkt een van de Bactefort om op de lange duur onuitsprekelijk met parasieten te vechten,...